Niin. Päätin sitten aloittaa tälläisen käsityö-blogin, jossa kerron erillaisten ompelu projektieni etenemisestä jne.
Ensimmäinen projektini tänne on huppari, fleeceä materiaalina käyttäen. Toki siihen huppariin piti lisätä korvatkin ;3 Tälläkertaa ei ihan pelkän "laput", vaan omin sanoin kolokorvat!
Katseles suunnitelmani alta, niin saat ehkä paremman käsityksen asiasta.
1611660.jpg
Klikkaa kuvaa niin saat siitä suuremman.

Kävin tihkusateesta huolimatta tänään kaupungissa ostamassa materiaalia hupparia varten. Valkoisen fleecen olin jo heti alussa materiaaliksi valinnut. Löysin etsimäni kankaan, mutta näin myös erästä toisenlaista pehmeää materiaalia. Päätin jättää asian siis hautumaan ja käydä kiertelemässä ihan muita kauppoja. Niinhän minä olisin mennytkin, mutta kuin tyhjästä ilmaantui eteeni "itämainen munkki helsingistä" joka tuputti jotain kirjaa ja olisi pyytänyt lahjoitusta. Pääsin sitten loppuenlopuksi liukenemaan paikalta, kun olinhan "köyhä opiskelija, eikä minulla ollut rahaa" (krhm. mitä nyt kolmekymppiä laukussa + pankkikortti..). Miksi tuollaiset pyytävät edes rahaa koulussa käyvältä?
Mutta nyt asiaan 8'D
Sain sitten loppuen lopuksi ostettua mukaan 2 metriä fleeceä, hintaan (noin)11 euroa.
Kävelin kaupan kautta kotiin, oli nimittäin pakko saada jäätelö matkalle, kun olin hetken mielijohteesta lähtenyt kaupunkiin kävellen -> kuuma.

Päätin käyttää vanhoja kaavoja huppariin, koska
    1. En jaksanut tehdä uusi kaavoja
    2. Meillä ei ollut kaavapaperia
    3. Olen ylipäätään niin laiska etten jaksanut 'u'
Joutuihan niitäkin kaavoja toki muokkaamaan moneen otteeseen paperin ja teipin kera, mutta khyyllä se siitä. Turhauttavaa huomata, että on muokannut väärin jajaja.. Pitäisi jaksaa tosin huomennakin noita vielä muokata.. Voisin itseasiassa huomenissa laittaa kuvaakin noista kaavoista mikäli jotakuta kiinnostaa (ei varmaan ketään, mutta omaksi iloksi ainakin).
1611761.jpg


Mmm.. Nuo kaavat eivät olleet se ainut ongelma tänään, vaan pöytä tila. Nyt tiedän miksi en ompele kotona sen kummemmin. Meillä ei kertakaikkiaan ole tarpeeksi suurta pöytää kankaan leikkaamiselle. Lattialla suunnittelin miten ne kaavat kannattaa kankaalle asetella, mutta ei se maailman mukavinta ollut. Puh, puh.. Pitää katsoa sitten kun oikeasti tulee se leikkaus vaihe. Tosin mitään osto operaatiota ei kannata tehdä, koska se leikkaaminen kestää vain sen pari minuuttia ja se siitä.

Hmm.. No se tältä päivältä n__~