Ja koska unohdin sen rusetti hameen kuvauksen kokonaan, sitä ei tulla tässä vielä näkemään.
Mutta. Hei. Siis. Löysin sen rusetin! 8''D

Nuhnuh. Syksyn ensimmäisen käsityötunnin päätteeksi sain kesälomaksi jääneen topin vihdoin kotiin. Toppi on siis tehty valmiiksi jo keväällä, mutta unohdin sen sitten komeasti koululle. Eipä sille ollut tapahtunut mitään, jotenkas joo.
Niska sidonta juttu on ihan liian lyhyt ja edestä tuo on ahdistavan kuristava (8''D?), mutta iihan tyksin juu. Valkoinen + musta kangas väri ei ole ehkä ihan alaani, koska yksikin tippa väärään kohtaan tekee jumalattoman söhryn ja se ei ole kiva.
Kuiteskin nyt tässä muutama "edustava" kuva.

Takaa:
NiskalenkkitoppiBACK.png

Edestä:
NiskalenkkitoppiFRONT.png

Selkään painettu kuva:
NiskalenkkitoppiPIC.png


Jasitten tarpeettomat ennen ja jälkeen kuvat kavennus projektistani.
Kirpputorilla vierailin viimeksi varmaankin... kauan sitten joka tapauksessa. Nyt sitten kävin, ja hyvä niin.
Mukaan lähti tämä kavennus projekti paita 4€
Suunnilleen 7 sentin möhky korolla varustetut "nahka"-kengät 3.50€
Nätikkä lintuhäkki = kukkalle, kynttilälle tms. 6.50€
Määhä voisin tehä tästä käsityö + shoppailu blogin 8''D

Heimutsiis ne kuvat!

Ennen (koko 38. Itse olen suunnilleen 32-34)...
KAVENNUSpaitaISO.png

...ja jälkeen (koska epätarkat peilikuvat on saletisti HOT!!!11! Oikeasti siksi, koska en jaksanut viritellä kameraa mihinkään.)
KAVENNUSpaitaPIENI2.png
Näkyilee ne kengätkin tuossa. Huiveilla vuorattuna tosin, mutta näkyy silti.


Joo siis. Edellä mainitsin alkaneista käsityön tunneista.
Ensimmäinen tunti meni lähinnä "oon ****a 8b:ltä ja plaaplaa.." juttuihin sekä suunniteltiin syksyn ja kevään käsitöitä. Niinkon, mitä tehdään syksyllä jne. Jotain semmoisia epätarkkoja suunnitelmia.
Itselläni on tapana tehdä niistä kauniita söherryksiä = kaikki mahdolliset nuolet ja kysymys merkit ja muistettavat asiat ylös joten suunnitelmani näytti juuri minulta. Sama ilmiö huomattavissa matikan vihkossa 8'DD
Mutta siis. Aloittelen pipoa & lapasia nyt ensimmäiseksi, joten neulomisia tähän blogiinkin on tulossa seuraavaksi. Niin, ja se hame päälläni ja rusetin kanssa tietysti.
Jonkinlainen suunnitelma neuloksista minulla jo olisi tuossa, mutten nyt laiskuudestani jaksa skannata. Kylmää sen eaam.. (millos mulla oli seuraavan kerran kässää?) keskiviikon jälkeen ainakin skannailen. Mahdollisesti myöskin kuvatuksia itse työstä.

Pai ;3

Baituvei. Latailen tämän blogin kuvat nykyisin sitten Photobuckettiin, koska yksinkertaisesti se on helpompaa. Nih ja parempi laatu kanssa. Ja en tiedä miksi ilmoitin tämän.