Noniin. Nyt sitten luvassa niitä vaatteita, jotka olen tehnyt jo aikoja sitten, mutta en ole vain saanut kuvatuksi.

Ensimmäisenä tämä vihreä pallo-kankainen kello hame, josta ei tosiaan ole muuta kuvaa kuin tämä valmis.
1774877.jpg
Niin, ja missäs se rusetti mahtaa olla? Joku nimellä mainitsematon tekijä sattui tumpeloimaan --> hävittämään sen. Kyllä se jostain ilmestyy, muttei tänään.
En siis kiinnittänyt sitä rusettia tuohon ompelemalla, jotta sen halutessaan saisi pois, nyt se hakaneula kiinnitys osoittautui haitalliseksi.. o__o
Lupailen laittaa sitten kuvaa kunhan olen saanut sen rusetin löydettyä. Muokkailen luultavimmin sen tähän samaan, turhaampa uutta viestiä tekemään.
Ai! Onhan minulla toki se suunnitelmakin tätä varten, jota kaiketi lupailin jo. Mitat ym. eivät pidä paikkaansa, mutta jos tästä jotain lohtua olisi äärettömän "edustavaan" kuvaan itse hameesta.
Ehkä olen vain laiskistunut.
1774865.jpg
Paina sitä, niin näet suuremman ^

//Ja se siitä suunnitelmasta sitten n__n' Aaarg.. No kyllä siitä ehkä jotain näkee, ehkä ^^'

Noniin, ja sitten sen liivin pariin. Alla olevassa kuvassa tuo kauluspaita ei ole tekemäni, koska sössin sen omani kanssa pahemman kerran. 1. ostin liian paksua kangasta 2. silitin kauluksen pinnani palaessa liian kuumalla lämpötilalla = pinkihtävä sävy.
Jotenka näin :3 Ei ne käsityöt aina onnistu niinkuin haluaisi.
Luultavasti menen vielä ostamaan ohuempaa kangasta ja yritän uudelleen.
Mutta palataampa siihen liiviin.
Tämä on varmaan nopeiten tehty vaate, jonka olen eläissäni tehnyt. Kokonais aika tämän teossa oli varmasti huiketa 15 minuuttia 8'DD Syy kiirehtimiseen oli se, että halusin tuon liivin Kuopioon/siskoni luo mennessäni ja juna lähtikin sitten liian aikaisin = julmettu kiire.
Loppuen lopuksi, olisi ehkä vain kannattanut olla ilman tuota liiviä, kuin kiirehtiä suotta.
Noh, ompa kokemusta nyt tälläisestäkin.
1774892.jpg
Ehkä maailman edustavimmat kuvat ikinä..
Tuossa takana on muuten sellainen muka-kiristys nauha. Jos joku siis ihmettelee tuota.. eem.. pätkää tuossa alhaalla 8'DD


Eipäs minulla sitten muuta tälläkertaa. Tämän hetkisten projekteken määrä on kaunis nolla, mutta suunnitelmia on kyllä enemmän kuin tarpeeksi.
Jos sitä koulunalkua jaksaisi vain odottaa, ja toteuttaa ideat sitten siellä.